Cégadatok

CÉGADATOK

OKTÁN Gépjárművezető-képző és Továbbképző Korlátolt Felelősségű Társaság
OKÉV nyilvántartási szám: 07-0435-03
Cégjegyzékszám: 13-09-060220
Adószám: 10229758-2-13
Bankszámlaszám: Budapest Bank Rt :  10103829-11368638-00000008
Nemzetközi IBAN számlaszám:  HU58-10103829-11368638-00000008
Jegyzett tőke: 17.760.000,- FtCÉGÜNK ISMERTETÉSE 

Az Oktán Gépjárművezető-képző és Továbbképző Korlátolt Felelősségű Társaság 1989-ben jött létre, amikor a gazdasági társaságokról szóló törvény életbe lépése ezt lehetővé tette. Alapító tagjai a Pest Megyei ATI egykori munkatársai közül kerültek ki. A Kft jelenleg is teljes egészében magyar magántulajdonban van.

A cég székhelyét a kezdetekkor a Budapesttől alig 40 km-re lévő Dabas városába helyezték az alapítók. A későbbi sikeres működés lehetővé tette további telephelyek, oktatóbázisok kialakítását és üzemeltetését is. Így jöhettek létre a budapesti – kispesti, csepeli –, valamint szigethalmi központok, természetesen az eredeti székhely megmaradása mellett. A több mint 20 éve működő cég elsősorban a munkatársak szakértelmének, elhivatottságának, illetve a rugalmas és hozzáértő vezetésnek köszönheti folyamatos fejlődését, sikereit.

Az Oktán Kft jelenleg több mint 40 fő- és mellékállású alkalmazottjának jelenti a megélhetés biztos forrását. A cégre nem jellemző a manapság oly „divatos” munkaerő-vándorlás, fluktuáció. A vállalkozást inkább jellemzi a fiatalos lendület és a tapasztaltabb munkatársak megfontoltsága egyszerre – köszönhetően a cégen belül jól kidolgozott humánerőforrás-politikának.
A vállalkozás fő tevékenységei közé jelenleg a következők sorolhatók:
(Ezekről természetesen részletesebb információkat kaphat az egyes menüpontok alatt!)

- Szaktanfolyam és vizsgaszervezés
- OKJ tanfolyamok és vizsgák szervezése
- Kategóriás képzések

A cég berkein belül a mai napig már több mint 70 000 magyar polgártársunk szerzett jogosítványt, illetve jutott – akár a megélhetést jelentő – szakmához. Az „Oktán” piaci részesedése a teljes tevékenységi kört tekintve – köszönhetően marketing-politikájának, az országos reklámkampányoknak és kivívott jó hírnevének – ma már eléri kb. a 30 %-ot.

Az Oktán Kft. a közeljövőben további bővítéseket tervez, ami elsősorban a jelenlegi telephelyek modernizálását és kibővítését, a későbbiekben pedig további telephelyek kialakítását jelenti. A cég belső és külső környezetében egyaránt komoly szerepet töltött be hazánk Európai Unióhoz való csatlakozása. A jelentős problémákat hozó, de ugyanannyira jelentős lehetőségeket kínáló változásra időben elkezdtük a felkészülést.

2004-ben minden telephelyen létrehoztunk egy számítógéptermet, modern gépparkkal és a legújabb oktatóprogramokkal, amelyek korlátlanul és térítésmentesen állnak hallgatóink rendelkezésére, természetesen oktatói segédlettel. Ez nagyban megkönnyíti az elméleti vizsgákra történő felkészülést, s ezeket statisztikáink is tükrözik!

2005-ben cégünk a Felnőttképzési Akkreditációs Testület által akkreditált felnőttképzési intézménnyé vált.  Ez hallgatóink számára egy garantált minőséget biztosít!

2006-ban a szigethalmi telephelyünkön új tantermeket és vizsgabiztosi váró-helységet alakítottunk ki, dabasi székhelyünkön az irodahelységek és az ügyfélhelységek egyaránt modernizáláson estek át.

Célunk, hogy megfizethető áron magas minőségű szolgáltatást nyújtsunk!

MINŐSÉGPOLITIKA 

AZ OKTÁN KFT vezetése és tanári kara oktató-szakképző tevékenysége során elkötelezettségét fejezi ki az intézményi akkreditációval kapcsolatos követelményeinek betartására.

AZ OKTÁN KFT tartósan törekszik arra, hogy a képzési irányát a jogi és gazdasági környezet igényeihez és az egyén igényeinek figyelembevételével határozza meg.
AZ OKTÁN KFT vezetése és tanári kara folyamatosan törekszik arra, hogy a partnerek az oktató-képző tevékenységével tartósan elégedettek legyenek.

AZ OKTÁN KFT elkötelezettséget érez a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítésére, a minőségirányítási rendszerének és a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztésére.

AZ OKTÁN KFT vezetése a minőségpolitikához illeszkedve minden évben mérhető minőségügyi célokat tűz ki.

AZ OKTÁN KFT vezetése a minőségpolitikát és az éves minőségügyi célokat a szervezet minden szintjén és minden dolgozójával megismerteti.

AZ OKTÁN KFT vezetése a minőségpolitikát évente felülvizsgálja és ellenőrzi aktualitását.
Budapest, 2005.08.25.
 

Comments